يارب تعجبكم
هاكتب طريقة عمل التورتة وهى سهلة وبسيطة مش هتغلبك
خليكى معايا الاول تضعى كوب كبير سكر بودرة فى وعاء كبير
واكسرى ست بيضات واضربيهم جيدا بالمضرب حتى يذوب السكر
وانتى بتضربيهم ضعى كيس فانليا صغير وبعد ما تتاكدى ان السكر داب
ضعى كوب كبير دقيق بس مش مره واحدة حبة حبة لكى يخلط جيدا مع العجين
ومع الدقيق كيس بيكنج بودر
ضعيها فى صينية بعد ما تدهنيها بالسمن وترشى عليه ذرات الدقيق بالاخص فى جوانب الصينية
وانتبهى لتحرقيها لا تزيد عن 15 دقيقة
على فكرة ابقى سخنى الفرن الاول وبلاش تفتحيه كتير وهى بداخلة علشان قلبها ما يسقطش
اما بقى تزويق التورتة
انتى حرة فيه حسب المتاح بس ممكن تغطيها الاول بصوص الشبكولاتة لو بتحبيه
طريقة عمل الصوص سهل جدا
لكل ملعقتين كاكاو تقابله ملعقة لبن
وقلبيه كويس ومتكتريش اللبن اوك
بالهنا والشفا